Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parkeerschijven

Parkeerschijven bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam? Dan bent u bij Premiumwereld.nl op het juiste adres. Bij ons vindt u parkeerschijven in verschillende soorten en maten. Wanneer er op een parkeerplaats maar voor een bepaalde tijd geparkeerd mag worden, moet dat vaak aangegeven worden met een parkeerschijf. Zo kan er gecontroleerd worden hoelang u al parkeert en of de maximale tijd overschreden is. De parkeerschijven zijn maximaal tot 4 kleuren te bedrukken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit parkeerschijven van verschillende soorten materialen. Zo bieden wij parkeerschijven aan van karton, kunststof of kunstleder. Naast onze standaard parkeerschijven heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor de multifunctionele parkeerschijven. Deze parkeerschijven bevatten een bandenprofielmeter en winkelwagenmuntje en zijn daarnaast ook te gebruiken als ijskrabber en ruitenwisser.

Meer lezen >

Parkeerschijven bedrukken

De parkeerschijven uit ons assortiment zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk en kunnen bedrukt worden met uw logo of tekst. Uw connecties, medewerkers, en zakenrelaties hebben natuurlijk een parkeerschijf nodig bij het parkeren. Bij het parkeren zien niet alleen deze mensen uw bedrijfsnaam of logo op de parkeerschijf maar ook het voorbijlopende publiek. Wat te denken van al die passerende mensen in de binnenstad, parkeergarage, op het strand of in het winkelcentrum.  De parkeerschijven met logo zijn een echte eyecatcher waardoor u op alle openbare plekken razendsnel naamsbekendheid kunt genereren.

Meer lezen >

Parkeerschijven met logo

Op Premiumwereld.nl zijn parkeerschijven zeer eenvoudig te bestellen. De parkeerschijven zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks en worden ontzettend snel geleverd. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte  parkeerschijf eruit kom te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Geef uw relaties een functioneel geschenk als cadeau, dat zal zeker gewaardeerd  gaan worden!

Meer lezen >

Meer lezen >