Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parkeer en oplaadschijven met logo

De parkeer en oplaadschijf in een is een multifunctionele parkeerschijf. Met deze parkeerschijf is het mogelijk de tijd van aankomst aan te geven tijdens het parkeren in een blauwe zone maar ook de tijd die nog nodig is om de auto volledig op te laden. Door het telefoonnummer op te schrijven wordt de mogelijkheid geboden iemand te laten bellen zodra de auto volgeladen is en iemand anders de laadpaal nodig heeft. Hierdoor wordt maximaal gebruik gemaakt van het aantal laadpalen zonder dat iemand onnodig een plek bezet houd. 

Meer lezen >

Parkeer en oplaadschijven bedrukken

Onze parkeer en oplaadschijven worden standaard bedrukt met een blauwe voorkant en een groene achterkant. Het logo drukken wij dan op de achterkant van de parkeerschijf in verband met de wettelijke regels voor parkeerschijven. Het is ook mogelijk de achter volledig naar eigen inzicht te bedrukken. Zo kunt u hier extra tekst, een logo of zelfs een foto op drukken. Heeft u liever een volledig eigen ontworpen oplaadschijf, ook dan is dit mogelijk. Let wel op dat de oplaadschijf dan niet meer gebruikt kan worden als parkeerschijf. Wij kunnen de parkeerschijf drukken voor gebruik in Nederland of België. 

Meer lezen >

Bedrukte parkeer en oplaadschijf

Opzoek naar een praktische give-away voor autodealers, supermarkten, verzekeringkantoren of omdat er een blauwe zone in de buurt is van uw bedrijf? Kies dan voor onze multifunctionele parkeer en oplaadschijven. Deze zijn zowel geschikt voor elektrische als brandstofauto's. Omdat deze schijven meer gebruikt zullen worden dan een simpele parkeerschijf is de bedrukking en dus het logo, de tekst of boodschap vaker in beeld dan bij een normale parkeerschijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Meer lezen >

Meer lezen >