Dit zeggen onze klanten

Kartonnen parkeerschijven bedrukken

Kartonnen parkeerschijven zijn een goedkope en opvallende manier om reclame te maken of om klanten een parkeerschijf cadeau te doen. Omdat we deze parkeerschijven all over kunnen bedrukken is het mogelijk een standaard design te nemen of een volledig eigen ontwerp te maken. Hierdoor kunt u op de achterkant kiezen voor een eigen kleur, logo of zelfs een foto. Wilt u liever een schijf met een ander doel en is er geen blauwe parkeerschijf nodig aan de voorkant? Ook de voorkant kunt u volledig zelf ontwerpen. Let wel op dat de schijf dan niet meer geschikt is om te gebruiken als parkeerschijf omdat de voorzijde wettelijk gezien blauw moet zijn.

Meer lezen >

Kartonnen parkeerschijven met logo

Naast onze standaard blauwe parkeerschijven is het ook mogelijk een extra functie toe te voegen aan de kartonnen parkeerschijven. Standaard hebben wij parkeerschijven met de volgende extra functies, BMI berekenen, laadtijd voor elektrische auto's, noodnummers, een brandstof verbruik meter en uiteraard de standaard blauwe parkeerschijven. Het is ook mogelijk een eigen schijf te ontwikkelen.

Meer lezen >

Kartonnen parkeerschijven voor Nederland en België

Voor Nederland en België gelden aparte regels voor parkeerschijven. Zo heeft de Nederlandse schijf 4 talen en de Belgische enkel de 3 officiële landstalen, Nederland, Frans en Duits. In beide landen dient de parkeerschijf blauw te zijn. Indien de parkeerschijf hier niet aan voldoet is het mogelijk dat hier boetes voor uitgeschreven worden. Wij leveren daarom uitsluitend nog Nederlandse parkeerschijven in Nederland en Belgische in België. De meeste kartonnen parkeerschijven kunnen wij zowel leveren voor Nederland als België.

Meer lezen >

Meer lezen >