Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Transparante paraplu's

Bedrukte transparante paraplu's zijn nog niet zo bekend in het straatbeeld maar toch erg handig. Transparante paraplu's zijn veiliger dan normale paraplu's. Waait de paraplu door een plotselinge windvlaag voor uw ogen? Door het doorzichtige doek kunt u gewoon doorlopen of -fietsen. Een transparante paraplu is in het verkeer dus ook vele malen veiliger dan een normale paraplu! De transparante paraplu heeft een diameter van 99 cm en opent automatisch. Door het kunststof handvat is de paraplu fijn en gemakkelijk vast te houden. U kunt de paraplu vastmaken door middel van een drukknoopsluiting, waarna u de paraplu gemakkelijk mee kunt nemen.

Meer lezen >

Transparante paraplu's bedrukken

De transparante paraplu's op zich trekken al veel aandacht op straat. Wanneer hier een bedrukking op staat zal hier nog meer aandacht naar toe gaan. De transparante paraplu's kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Wilt u uw bedrijfsgegevens op de paraplu hebben of juist een persoonlijk cadeau voor uw klanten of relaties? U kunt ons uw wensen doorsturen. Wij sturen dan u dan gratis een digitaal drukvoorbeeld op. Als u hier uw akkoord op geeft gaan wij beginnen met de bedrukking. Transparante paraplu's met logo zijn al vanaf 10 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Transparante paraplu's met logo

Heeft u binnenkort een beurs of evenement of wilt u uw klanten en relaties verrassen met een cadeau? Een transparante paraplu kan op vele manieren ingezet worden. In het regenachtige Nederland komt een paraplu altijd van pas! Transparante paraplu's zijn ook erg populair op bruiloften, omdat deze het zicht niet belemmeren en een luxe uitstraling hebben. Ook kunt u een paraplu bij uw bedrijf uitdelen. Een paraplu vertegenwoordigt uw bedrijf op een waardige dan wel speelse manier, en blijft populair bij iedere doelgroep. Met een bedrukte transparante paraplu trekt u dubbele aandacht en vergroot u zeker uw naamsbekendheid.

Meer lezen >

Meer lezen >