Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Stormparaplu's

Bedrukte stormparaplu's zijn ideaal voor het onstuimige weer in Nederland. Waar een gewone paraplu tekort komt staat een stormparaplu. De aerodynamische stormparaplu's kunnen windsnelheden tot wel 100 km/h trotseren. Een stormparaplu is gemaakt van sterke materialen en een constructie die speciaal bedoeld is voor zware windstoten. De stormparaplu's zijn in diverse kleuren, formaten en vormen verkrijgbaar. Zo hebben wij stormparaplu's met een houten handvat, een bandje zodat je de paraplu om je pols kunt houden en extra waterafstotende stormparaplu's. Bedrukte stormparaplu's zijn al vanaf 10 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Stormparaplu's bedrukken

Wij kunnen de stormparaplu's voor u bedrukken naar uw eigen wensen. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Laat uw logo of website op de paraplu drukken! Door het grote drukoppervlak van de paraplu kan de bedrukking in het formaat dat u wilt. Doordat de paraplu's vanaf kleine aantallen te bestellen zijn, zijn het ook de perfecte geschenken voor uw familie of klein bedrijf. De stormparaplu's kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden en sluiten hierdoor altijd aan bij uw huiskleuren.

Meer lezen >

Stormparaplu's met logo

Een stevige stormparaplu mag in geen enkel huishouden ontbreken. Bij Nederlandse stormen heeft u deze zeker nodig! Regent het pijpenstelen maar moet u toch even de deur uit? Met de stormparaplu bent u volledig beschermd en zal u geen nat pak halen. Door het gepersonaliseerde ontwerp op uw stormparaplu maakt u zelfs in het slechtste weer reclame voor uw bedrijf. Voorbijgangers die uw stormparaplu zien zullen direct naar de bedrukking kijken en deze onthouden. Uw naamsbekendheid wordt hierdoor zeker vergroot!

Meer lezen >

Meer lezen >