Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Senz° stormparaplu's

De Senz° stormparaplu’s zijn handige paraplu’s die u overal mee naartoe kunt nemen. Deze stormparaplu’s zijn zo sterk en robuust, dat u overal tegen weer en wind beschermd wordt. Door de aerodynamische vorm kunnen deze paraplu’s tegen windsnelheden tot wel 100 km/h. Hiernaast hebben de stormparaplu’s ok een bijzondere waterafstotende coating die ervoor zorgt dat de paraplu zeer snel droogt. Ook beschikken de paraplu’s over een intuïtief mechanisme om de paraplu open en dicht te doen, waardoor de paraplu met een druk op de knop opent en sluit. De opvouwbare paraplu’s passen makkelijk in uw tas! Naast wind- en regenbescherming beschikken de paraplu’s ook over een beschermingsfactor van UPF50+. Dat wil zeggen dat meer dan 98% van de uv-stralen geblokkeerd worden. Bij ons vindt u een breed assortiment aan Senz° stormparaplu’s in verschillende modellen en kleuren.

Meer lezen >

Senz° stormparaplu's online bestellen

De Senz° stormparaplu’s kunnen eenvoudig en snel bij ons besteld worden. Het bestellen van de paraplu’s is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 10 stuks. De stormparaplu’s zijn ideaal voor slechte weersomstandigheden. De stormparaplu’s zijn perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Door de bedrukte paraplu’s uit te delen aan al uw relaties en klanten, kunnen zij alle weersomstandigheden trotseren en droog op hun bestemming aan komen! In ons ruime assortiment zal er altijd een geschikte stormparaplu voor u tussen zitten die aansluit bij uw wensen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Senz° stormparaplu's bedrukken

Alle Senz° stormparaplu’s kunnen bedrukt worden zoals u wilt. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, slogan of zelf gekozen tekst. De paraplu’s kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren op één tot vier panelen. Door onze vele kleurmogelijkheden, kunnen wij de paraplu altijd bedrukken in uw huisstijl. Door het grote drukoppervlak en de lange levensduur zijn paraplu’s een erg geschikte reclamedrager. Wanneer u de stormparaplu’s laat bedrukken met uw logo, zal uw logo door veel mensen gezien worden en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de paraplu’s? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >