Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Poncho's

Bedrukte poncho’s zijn ideaal om mee te nemen naar openlucht festivals of evenementen. In ons assortiment bevinden zich vele verschillende soorten poncho’s. Onze poncho’s zijn allemaal gemaakt van kunststof en zijn daardoor erg licht. Met de poncho in een bal is het voor u nog gemakkelijker om een poncho ergens mee naar toe te nemen. Aan de poncho in een bal zit namelijk een haak die u aan uw tas of broek vast kunt maken. Al onze poncho’s zijn one-size en in meerdere kleuren te bestellen en te bedrukken.

Meer lezen >

Poncho's bedrukken

Bij Premiumwereld kunt u poncho’s naar wens laten bedrukken. Afhankelijk van welke poncho u kiest, kunt u de verpakking van de poncho’s helemaal naar wens laten bedrukken. De poncho in een bal kan wel tot 4 kleuren bedrukt worden en de poncho in hoes alleen met een full colour sticker. Het is natuurlijk ook mogelijk om de poncho onbedrukt te laten. Twijfelt u nog of vraagt u zich af hoe de bedrukking eruit komt te zien? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers sturen u graag een vrijblijvende offerte en drukproef toe.

Meer lezen >

Poncho's met logo

Poncho’s met logo zijn een uitstekende manier om uw bedrijf te promoten. Deze worden vaak gebruikt en uitgedeeld op festivals wanneer er kans is op regen. De poncho’s moeten er voor zorgen dat mensen niet nat worden terwijl zij aan het genieten zijn van een concert, feestje of dagje weg. Op een evenement is het erg druk en zijn er altijd veel mensen aanwezig. Een poncho met uw bedrijfsnaam of -logo krijgt daar geheid veel aandacht. Daarom is een bedrukte poncho een ideale giveaway voor festivals of andere evenementen. U wilt door middel van het promoten van uw bedrijf zoveel mogelijk naamsbekendheid genereren. Premiumwereld helpt u daar graag mee!

Meer lezen >

Meer lezen >