Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 25 van 25 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 25 van 25 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Golfparaplu's

Bedrukte golfparaplu’s klappen veel minder snel om dan normale paraplu’s. U heeft keuze uit vele verschillende golfparaplu’s. Zo hebben wij paraplu’s met een foam of houten handvat, recht of gebogen. Ook hebben wij paraplu’s met een reflecterende rand om extra op te vallen in het donker, dubbellaagse paraplu’s met 2 verschillende kleuren, paraplu’s met gekleurde baleinen en zelfs een extra grote paraplu met een diameter van 132 cm. Een golfparaplu is beter bestand tegen de harde wind dan een normale paraplu. Regenachtige momenten hoeven zo geen spelbreker meer te zijn! De bedrukte golfparaplu’s zijn in verschillende modellen en kleuren te bestellen.

Meer lezen >

Golfparaplu's bedrukken

Omdat alle golfparaplu’s met logo in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar zijn, kan het design in de eigen huiskleuren gekozen worden. Door onze vele kleurmogelijkheden kunnen wij de paraplu altijd opmaken in uw huisstijl. De golfparaplu’s kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden en kunnen hierdoor altijd aansluiten bij uw wensen. Door het grote drukoppervlak  en de lange levensduur van de paraplu is het een erg geschikte reclamedrager.  U kunt uw logo in de grootte van uw keuze laten drukken.  Golfparaplu’s met logo kunnen al vanaf 10 stuks besteld worden.

Meer lezen >

Golfparaplu's met logo

Golfparaplu’s met opdruk worden tegenwoordig niet alleen meer op de golfbaan gezien maar zijn ook zeer geschikt voor vele andere locaties en gelegenheden. Organiseert u een evenement  en wilt u ervan verzekerd zijn dat uw gasten droog zitten? Deel een mooie golfparaplu met uw bedrijfsgegevens uit en uw doelgroep is voorbereid op een onverwachte weersverandering. Wilt u uw klanten of medewerker eens in het zonnetje zetten? Ook hiervoor is een bedrukte golfparaplu uitermate geschikt. Maak in de regen reclame voor uw bedrijf, uw logo zal door vele voorbijgangers gezien worden!

Meer lezen >

Meer lezen >