Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 26 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte paperclips

Premiumwereld is gespecialiseerd op het gebied van bedrukte paperclips. In ons ruime assortiment vindt u paperclips in verschillende soorten, maten, kleuren en vormen. U vindt bij ons kwaliteitsmerken zoals Promoclip, Wingclip en Markclip. Met een bedrukte paperclip voorziet u uw documenten op een stijlvolle manier van uw logo en bedrijfsnaam en kunt u al uw losse bladen bij elkaar houden. Zo zult u niet snel iets kwijt raken.

 

 

Meer lezen >

Paperclips met opdruk

Een paperclip met opdruk is opvallend, origineel en onderscheidend. Voor de opdruk van de paperclip kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. Dit kan door middel van een bedrukking in één tot vier kleuren of een gravure. De gravure op de paperclip geeft de paperclip een luxe uitstraling. Ook kunt u kiezen voor een paperclip met full color etiket. De paperclips kunnen besteld worden vanaf 500 stuks.

 

Meer lezen >

Paperclips met logo

Paperclips met logo zijn erg functioneel en zijn daardoor erg geliefd bij veel mensen. Zowel in het bedrijfsleven als thuis worden de paperclips regelmatig gebruikt. Paperclips met bedrukking trekken de aandacht, waardoor ze een effectief promotiemiddel zijn. Op deze manier laat u uw klanten zien dat u zorg en aandacht voor ze heeft. Met de kleine en lichte paperclips maakt u op een goedkope manier promotie voor uw bedrijf.

 

 

Meer lezen >