Dit zeggen onze klanten

Stretch overhemden

Wanneer u wilt dat uw medewerkers er verzorgt en representatief uitzien, is een stretch overhemd als bedrijfskleding onmisbaar. Stretch overhemden zorgen door de stretch voor extra comfort en bewegingsvrijheid. Met een overhemd lopen u en uw medewerkers er altijd netjes en stijlvol bij. De stretch overhemden zijn geschikt voor vele gelegenheden: van overhemden voor zaken, tot overhemden voor vrije tijd of avondevenementen. Bij Overhemdenwereld vindt u een breed assortiment aan stretch overhemden. De overhemden zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren, zoals wit, grijs en blauw. Bij ons is het mogelijk om nette bedrijfskleding te combineren met de unieke uitstraling van uw bedrijf. 

Meer lezen >

Stretch overhemden bedrukken

Het is mogelijk om de stretch overhemden te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens. Naast bedrukken kunt u er ook voor kiezen om de stretch overhemden te laten borduren.  De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. U kunt de overhemden op zichzelf dragen, maar ook onder een trui of over een T-shirt. De stretch overhemden kunnen besteld worden in een brede maatvoering. Hierdoor zal er bij ons voor iedereen een passend overhemd te vinden zijn. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de stretch overhemden? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio! 

Meer lezen >

Stretch overhemden online bestellen

De stretch overhemden kunt u makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de stretch overhemden met logo is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. De stretch overhemden zijn perfect om in te zetten als werkkleding doordat ze uw medewerkers veel bewegingsvrijheid geven. Uw medewerkers lopen er zo uniform en herkenbaar bij en uw logo zal door veel mensen gezien worden. Onze overhemden zijn geschikt voor vele branches, zoals de horeca of zakelijke dienstverlening. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de mail of telefoon en we helpen u altijd graag verder. 

Meer lezen >

Meer lezen >