Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Katoenen/polyester overhemden

Katoenen/polyester overhemden met logo of bedrijfsnaam zijn ideaal om in te zetten als werkkleding doordat ze u en uw medewerkers een stijlvolle uitstraling geven. De katoenen/polyester overhemden zitten erg comfortabel en zijn daardoor prettig om te dragen tijdens uw werkzaamheden. Met overhemden zien uw medewerkers er altijd netjes en representatief uit. Bij Overhemdenwereld vindt u een breed assortiment aan katoenen/polyester overhemden. De overhemden kunnen besteld worden in veel kleuren, waardoor het mogelijk is om nette bedrijfskleding te combineren met de unieke uitstraling van uw bedrijf. U kunt de overhemden op zichzelf dragen, maar ook onder een trui of over een T-shirt. Met de katoenen/polyester overhemden zijn er dus veel draagmogelijkheden. 

Meer lezen >

Katoenen/polyester overhemden bedrukken

De katoenen/polyester overhemden kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken kunt u er ook voor kiezen om de overhemden te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u ervoor kiest om de overhemden te bedrukken of borduren, creëert u een uniek overhemd dat volledig aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. De katoenen/polyester overhemden zijn verkrijgbaar in een ruime maatvoering, zodat er voor iedereen een geschikt overhemd tussen zal zitten. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdrukt eruit zal komen te zien op de katoenen/polyester overhemden? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio! 

Meer lezen >

Katoenen/polyester overhemden online bestellen

De katoenen/polyester overhemden kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U bestelt de overhemden zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf één stuk. Met overhemden met logo lopen uw medewerkers er uniform en herkenbaar bij. Daarnaast straalt u niet alleen klasse uit met de gepersonaliseerde overhemden, maar maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf. De katoenen/polyester overhemden uit ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit en zijn geschikt voor verschillende branches, zoals de horeca, hospitality of zakelijke dienstverlening. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder. 

Meer lezen >

Meer lezen >