Dit zeggen onze klanten

Denim overhemden

De denim overhemden zijn gemaakt van een lichte denimstof die zacht aanvoelt. Hierdoor zijn de denim overhemden erg comfortabel om te dragen. Denim overhemden met logo geven u en uw medewerkers een stijlvolle uitstraling, waardoor u de denim overhemden perfect kunt inzetten als werkkleding. Met een overhemd lopen u en uw medewerkers er altijd netjes en representatief bij. Overhemdenwereld beschikt over een breed assortiment aan overhemden, waaronder de denim overhemden. De denim overhemden kunnen ingezet worden voor meerdere gelegenheden: van overhemden voor zaken, tot overhemden voor vrije tijd of avondevenementen. Onze overhemden zijn geschikt voor vele branches, zoals de hospitality, horeca of zakelijke dienstverlening. 

Meer lezen >

Denim overhemden bedrukken

Het is mogelijk om de denim overhemden te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens. Naast bedrukken kunt u er ook voor kiezen om de denim overhemden te laten borduren. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Bedrukte overhemden zorgen voor een uniforme en unieke uitstraling. De denim overhemden zijn verkrijgbaar in een ruime maatvoering, waardoor er voor iedereen een passend overhemd te vinden zal zijn. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de denim overhemden? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio! 

Meer lezen >

Denim overhemden online bestellen

De denim overhemden kunt u makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de denim overhemden met logo is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. Met de bedrukte denim overhemden met logo lopen uw medewerkers er herkenbaar bij en daarnaast maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf. Uw logo zal zo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder. 

Meer lezen >

Meer lezen >