Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Vlamvertragende overalls

Een vlamvertragende overall is van onschatbare waarde op de werkplaats. De vlamvertragende overalls zorgen voor extra veiligheid en bescherming voor wanneer u werkt bij open vuur of andere brandgevaarlijke werkzaamheden verricht. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan vlamvertragende overalls, waarmee u al uw werkzaamheden in de buurt van hitte en rondvliegende vonken veilig kunt verrichten. De meeste overalls zijn EN 11612 en EN 11611 gecertificeerd. Dit houdt in dat de overalls u beschermen tegen vlammen en hitte en dat deze overalls gedragen mogen worden door lassers. Wanneer een overall EN 1149 gecertificeerd is, betekent dit dat de overall bescherming biedt tegen elektrostatische eigenschappen. We hebben in ons assortiment vlamvertragende overalls van bekende merken, waaronder Dassy, Tricorp en Mascot.

Meer lezen >

Vlamvertragende overalls online bestellen

U kunt de vlamvertragende overalls eenvoudig en snel online bestellen. De overalls kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De vlamvertragende overalls beschermen tegen bijvoorbeeld lasspatten, vlammen en hitte. Ook zijn de zakken zo gepositioneerd dat er geen vonken in terecht kunnen komen en zijn alle metalen onderdelen bedekt om hitte geleiding te voorkomen. U kunt de vlamvertragende overalls bestellen in de maten 42 tot en met 70. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Vlamvertragende overalls bedrukken

De vlamvertragende overalls kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Ook met vlamvertragende overalls kunnen u en uw personeel representatief voor de dag komen! De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u ervoor kiest om de vlamvertragende overalls te bedrukken, zal uw logo door veel mensen gezien worden. Dit zal er zeker voor zorgen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf toeneemt. Benieuwd naar hoe de vlamvertragende overalls eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking of borduring? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >