Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Foodoveralls

Foodoveralls zijn overalls die speciaal geschikt zijn voor de foodsector. Het is belangrijk dat de foodoveralls voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Deze richtlijnen geven aan waar de overall aan moet voldoen en wat er wel en niet op mag zitten. Net als bij de andere kleding voor de foodsector is het belangrijk dat de zakken niet aan de binnenkant zitten en moeten het verdekte en afsluitbare zakken zijn. Ook moeten de knopen afgedekt zijn. Dit zorgt ervoor dat er geen voedsel resten in de overall kunnen achter blijven. De foodoveralls zijn gemaakt van polyester en katoen. Dit zorgt ervoor dat de overalls ook na het wassen kleur- en maatvast blijven. U vindt bij ons een ruim assortiment aan verschillende foodoveralls.

Meer lezen >

Foodoveralls online bestellen

De foodoveralls met logo kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Het bestellen van de foodoveralls is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. De foodoveralls zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maten gaan van maat 44 tot en met 70. Verder zijn de foodoveralls verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw. De foodoveralls hebben een fijne pasvorm, waardoor u comfortabel en met veel bewegingsvrijheid uw werkzaamheden kunt verrichten. Bij eventuele specifieke wensen of vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Foodoveralls bedrukken

Alle foodoveralls uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. U kunt er ook voor kiezen om de overalls te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Natuurlijk kunt u de foodoveralls ook onbedrukt bestellen. Door uw logo op de foodoveralls te laten drukken kunt u de overall niet alleen gebruiken om op te vallen, maar ook om uw bedrijf te promoten. Zo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen! Benieuwd naar hoe de foodoveralls eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Meer lezen >