Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bodybroeken

Een bodybroek is een Amerikaanse overall die bij de sluiting op de schouders anders is dan een gewone overall. Bij een bodybroek is de sluiting op de schouders namelijk veel breder. Het voordeel van een bodybroek is dat deze geen mouwen heeft en daarom uitermate geschikt is om buiten te dragen tijdens werkzaamheden. Een ander voordeel van de bodybroek is dat de rug bedekt is. Vaak ziet men bij werkbroeken dat bij het gehurkt werken de rug bloot komt. Hierdoor kunnen rugklachten ontstaan vanwege wind en kou. Bij een bodybroek is de rug bedekt en voorkomt u problemen met de rug. U vindt bij ons een breed assortiment aan bodybroeken. Zo hebben we ook high visibility bodybroeken.

Meer lezen >

Bodybroeken online bestellen

De bodybroeken bestelt u makkelijk en snel bij ons online. Het is mogelijk om de bodybroeken zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. Met bedrukte bodybroeken lopen uw werknemers er opvallend en herkenbaar bij. U heeft de keuze om de bodybroeken met of zonder kniestukken te bestellen. Met kniestukken kunt u comfortabel de hele dag op uw knieën werken. De bodybroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De maten gaan van maat 42 tot en met 70. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Bodybroeken bedrukken

Alle bodybroeken uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of eigen gekozen tekst. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst, rug of achterzak. Door de bodybroeken te bedrukken of borduren, geeft u ze een professionele en unieke uitstraling. Daarnaast zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe de bodybroeken eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking of borduring? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >