Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 75 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Overalls online bestellen

Overalls kunt u makkelijk en snel online bestellen bij Premiumwereld. Overalls beschermen uw kleding en huid tegen gevaarlijke stoffen en scherpe voorwerpen. De overalls zijn ideaal voor de veiligheid van uw werknemers op de werkvloer. Zo vindt u bij ons vlamvertragende overalls die erg handig zijn voor lassers. Ook hebben we overalls van katoen of polyester die erg van pas komen in de bouw of bijvoorbeeld bij het karten.

Meer lezen >

Overalls bedrukken

De overalls kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de overalls te laten borduren. De opdruk kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Overalls zijn gemaakt van comfortabel en sterk materiaal, waardoor ze erg praktisch zijn en lekker zitten. Premiumwereld biedt u een betrouwbare service en een snelle levering van uw bestelling.

Meer lezen >

Overalls kopen

U kunt de overalls zowel bedrukt als onbedrukt al kopen vanaf één stuk. De overalls kunnen in vele kleuren besteld worden, wat ideaal is voor boerderijen, carnaval en andere feestjes. De overalls kunnen gedragen worden door zowel dames als heren. We hebben in ons assortiment overalls van verschillende bekende merken, zoals Dassy, Mascot en Tricorp. Hierdoor weet u zeker dat u overalls van kwaliteit in huis haalt!

Meer lezen >