Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

USB Thuisadapters

USB thuisadapters met logo zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. In dit digitale tijdperk kunt u zich onderscheiden met moderne geschenken zoals een thuisadapter. Een thuisadapter werkt vrij simpel, u sluit een usb kabel op de adapter aan en plugt deze vervolgens in het stopcontact. Zeker voor als uw medewerkers of relaties veel onderweg zijn is dit een geschenk dat zeker van pas zal komen. De USB adapter geeft 5 volt output en dus zal het opladen van uw apparaten iets langer duren als bij een adapter die 10 volt output afgeeft. De USB thuisadapter is al leverbaar vanaf 50 stuks.

Meer lezen >

USB Thuisadapters bedrukken

Een bedrukte USB thuisadapter is een geschenk dat veelvuldig gebruikt zal worden door al uw werknemers en relaties. Wanneer u uw eigen bedrijfslogo of slogan op de adapter laat bedrukken heeft u een perfect middel om uw boodschap effectief uit te dragen. U heeft bij Premiumwereld de mogelijkheid om uw bedrijfslogo full colour te laten bedrukken. De kleur van onze adapter is wit waardoor een kleurrijk logo extra in het oog zal springen. Omdat uw merk en logo met de thuisadapters overal terug komt zal de naamsbekendheid van uw bedrijf snel worden vergroot. Benieuwd naar hoe uw USB thuisadapter eruit komt te zien? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

USB Thuisadapters met logo

Thuisadapters zijn in de tijd van high tech apparaten onmisbaar. Met deze adapter kunt u met enkel een usb kabel vrijwel al uw elektronische apparaten opladen. Denk hierbij aan smartphones, tablets, laptops, speakers en ga zo maar door. Uw collega’s en relaties zullen de thuisadapter gebruiken op het werk of thuis waardoor veel mensen in aanraking zullen komen met uw merk. Dus bent u op zoek naar een modern geschenk voor uw medewerkers of relaties? Bestel dan een thuisadapter van Premiumwereld!

Meer lezen >

Meer lezen >