Dit zeggen onze klanten

Reisadapters

Het vakantieseizoen biedt u als ondernemer de perfecte gelegenheid om reclame te maken voor uw bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een praktisch geschenk voor uw relaties is een bedrukte reisadapter een goed idee. Met een reisadapter maakt u niet alleen reclame voor uw bedrijf in Nederland maar ook buiten Europa. In ons assortiment vindt u reisadapters voor Europa en daarbuiten met daarnaast ook nog usb poorten waardoor ook uw telefoon of tablet gemakkelijk kan worden opgeladen. Maar ook producten met een stekker zoals een föhn of stijltang kunnen eenvoudig op de adapter worden aangesloten. Tevens zijn een aantal reisadapters voorzien van kinderbeveiliging zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Al onze reisadapters zijn al leverbaar vanaf 25 stuks.

Meer lezen >

Reisadapters bedrukken

Een reisadapter met logo is een leuke give away voor als uw medewerkers of relaties op vakantie gaan naar een ver land. Het kunnen opladen van een smartphone of tablet is tegenwoordig één van de primaire levensbehoeftes dus een reisadapter zal veelvuldig gebruikt worden. Wanneer u uw bedrijfslogo op de adapters laat bedrukken zorgt u voor een brede exposure van uw merk wat misschien wel leidt tot nieuwe klanten. Benieuwd naar hoe uw logo op één van onze reisadapters zal staan? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Reisadapters met logo

Wanneer uw medewerkers en relaties veel reizen zijn reisadapters een noodzakelijk reisaccessoire, zeker wanneer zij naar landen buiten Europa gaan.  Als uw medewerkers veel reizen is een universele reisadapter een vast item in hun koffer. Doordat reisadapters lang mee gaan zullen veel mensen in aanraking komen met uw merk. Er is een groot verschil tussen de verschillende reisadapters waardoor u goed moet weten welke eigenschappen uw reisadapter dient te hebben. Wilt u weten welke reisadapter u nodig heeft voor het land waar u naartoe gaat? Neem dan contact met ons op via de mail, chat of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >