Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Draadloze opladers

Bent u op zoek naar een modern relatiegeschenk? Laat dan draadloze opladers bedrukken! Wanneer u kiest voor een draadloze oplader heeft u geen gedoe meer met vervelende USB kabels of niet werkende aansluitingen. Een ander voordeel is dat de USB aansluiting van uw telefoon minder wordt gebruikt, wat weer slijtage verminderd. Wireless chargers zijn geschikt voor de nieuwste smartphones die het draadloos opladen van de telefoon ondersteunen. Bij Premiumwereld bieden we u eenvoudige vierkante en ronde opladers maar ook draadloze opladers met handige hub poorten. Deze hub poorten zorgen ervoor dat uw 2 extra apparaten kunt verbinden met uw laptop of computer.

Meer lezen >

Draadloze opladers bedrukken

Draadloze opladers met logo zijn het perfecte promotiemiddel voor uw bedrijf! Onze medewerkers hebben voor elke lader de perfecte drukmethode uitgezocht zodat uw logo goed op zal vallen. Uw draadloze oplader kan in de meeste gevallen full colour bedrukt worden maar ook een draadloze oplader met een oplichtend logo behoort tot één van de mogelijkheden. Uw logo wordt dan in de oplader gegraveerd en zodra deze wordt aangesloten zal uw logo oplichten wat zorgt voor een bijzonder effect. Wilt u weten hoe een draadloze oplader eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Draadloze opladers met logo

Vrijwel al uw relaties op de zakelijke markt hebben tegenwoordig een moderne smartphone die draadloos opladen ondersteund. Smartphones worden intensief gebruikt en zijn daardoor vaak al rond het middaguur leeg. Een draadloze oplader biedt in dat geval uitkomst omdat u ook zonder kabel uw telefoon kunt opladen. Omdat een draadloze oplader de hele dag op het bureau ligt van uw relaties is uw bedrijfslogo altijd goed in beeld. Wanneer u draadloze opladers uitdeelt op een beurs of evenement zal uw logo of bedrijfsnaam door veel mensen worden gezien en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf snel worden vergroot.

Meer lezen >

Meer lezen >