Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Notitieboekjes

Bent u op zoek naar notitieboekjes van goede kwaliteit die u kunt laten bedrukken? Dan bent u bij Premiumwereld aan het goede adres. Notitieboekjes zijn ondanks dat we in een zeer digitaal tijdperk leven nog steeds belangrijk in het bedrijfsleven. Of er nou tijdens een meeting aantekeningen gemaakt moeten worden of voor een snelle krabbel, een bedrukt notitieboekje komt altijd van pas. Er zijn verschillende formaten notitieboekjes. Handig voor een vergadering is het grote A4 formaat, het A5 formaat is een mooie middenmaat en het A6 formaat past perfect in uw binnenzak, ideaal voor bijvoorbeeld op een beurs! Buiten de verschillende formaten kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de omslag van het notitieboekje en de elastische band. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zwart boekje met een gekleurde band of voor een notitieboekje met een katoenen kaft in verschillende kleuren. Door de notitieboekjes te personaliseren kan u de notitieboekjes helemaal aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf!

Meer lezen >

Notitieboekjes bedrukken

Er zijn verschillende mogelijkheden om notitieboekjes te personaliseren. Zo kunt u de notitieboekjes bedrukken met uw logo of zelfs in full colour met een mooie foto. Ook een chique blinddruk behoord tot de mogelijkheden. Welke keuzes u ook maakt, wij zorgen er samen met u voor dat het resultaat perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. De bedrukte notitieboekjes zijn al te bestellen vanaf 25 stuks!

Meer lezen >

Notitieboekjes met logo

Bedrukte notitieboekjes zijn erg geschikt als relatiegeschenk. In elke bedrijfstak is er wel een notitieboekje nodig om aantekeningen, creatieve schetsen en to-do lijsten bij elkaar te houden. Op elk bureau zou standaard een notitieboekje moeten liggen! Bedrukte notitieboekjes zijn ideale relatiegeschenken om weg te geven aan uw werknemers, maar ook bij klanten of op een beurs worden bedrukte notitieboekjes zeer gewaardeerd! Het maakt niet uit waar u de notitieboekjes voor gebruikt, iedere keer als het notitieboekje uit een tas of jas wordt gehaald zal uw logo eruit springen. Via Premiumwereld bestelt u makkelijk en snel uw bedrukte notitieboekjes.

Meer lezen >

Meer lezen >