Dit zeggen onze klanten

Transparante badges

Transparante badges zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. In het assortiment van Premiumwereld hebben wij diverse transparante badges. Zo hebben wij badges waar achterop een clip met veiligheidsspeld zit, waarmee u de badge aan uw kleding kunt bevestigen. Daarnaast hebben we diverse kaarthouders die u kunt bevestigen aan een lanyard, keycord of andere pashouder. Deze hebben een uitsparing aan de bovenkant zodat ze hieraan bevestigd kunnen worden. Ten slotte hebben we ook een transparante badge met lanyard in het assortiment. U hoeft hiervoor dus niet 2 aparte producten te bestellen. Ook hebben de transparante badges verschillende afmetingen. Zo zijn er badges met een afmeting van 7,5 x 4 cm of 9 x 6 cm, maar ook een grotere van 10,5 x 8,5 cm. U kunt dus zelf bepalen welke transparante badge het beste aansluit bij uw wensen.

Meer lezen >

Transparante badges online bestellen

Werken er veel mensen bij u en wordt het soms lastig om iedereen van een afdeling te onderscheiden? Door al uw werknemers een badge te geven met daarin hun naam en functie is het voor iedereen binnen het bedrijf duidelijk wie waarbij hoort. Ook kunnen de badges gebruikt worden voor bijvoorbeeld een pasje die u nodig heeft om beveiligde deuren te openen. Uw werknemers hebben het pasje op deze manier altijd bij zich. Het is natuurlijk mogelijk om gratis en vrijblijvend een digitale offerte aan te vragen. Zo komt u achteraf ook niet voor verrassingen te staan!

Meer lezen >

Transparante badges online kopen

Als u een beurs of evenement organiseert is het fijn als u precies weet wie de bezoekers zijn en wie er werken. Door al uw medewerkers te voorzien van een badge aan een lanyard of keycord kunt u ze gemakkelijk onderscheiden van de bezoekers. Ook voor de bezoekers van een beurs of evenement is het prettig om te weten wie zij aan kunnen spreken en wie bij het evenement horen. De transparante badges zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Meer lezen >

Meer lezen >