Dit zeggen onze klanten

Plastic kaarten

Bedrukte plastic kaarten zijn erg praktisch. Doordat ze gemaakt zijn van stabiel pvc, zijn bedrukte plastic kaarten erg robuust en duurzaam. Hierdoor zijn ze heel populair en worden ze voor diverse doeleinden ingezet. Deze kaarten hebben afmetingen die overeen komen met het normale formaat kaarten dat iedereen kent en in zijn/haar portemonnee heeft zitten. De hoeken van de kaarten zijn afgerond en de kaarten hebben een glanzende afwerking. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verscheidene plastic kaarten. Zo hebben wij kaarten met een cirkel- of ovaalvormig boorgat. Dit gat kan gebruikt worden om de karten aan lanyards te haken. Ook vindt u bij ons pasjes met handtekeningenveld. Deze pasjes hebben op één zijde een veld waar een handtekening of naam op geschreven kan worden.

Meer lezen >

Plastic kaarten bedrukken

Alle plastic kaarten uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Bedruk uw eigen logo, tekst of afbeelding op de kaarten in full color aan beide kanten. U kunt de plastic pasjes laten bedrukken voor uw klanten. De kaarten zijn erg handig als identificatiepasjes voor bezoekers, medewerkers en leden. Ook als keycard, toegangsbadge of visitekaartje zijn de bedrukte plastic kaarten erg geschikt. U heeft daarnaast nog de keuze om de kaarten te laten personaliseren met individuele namen. Zo kunt u de plastic kaarten geheel naar uw eigen wens samen stellen.

Meer lezen >

Plastic kaarten met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel plastic kaarten met bedrukking bestellen. De kaarten kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 200 stuks. U heeft van te voren de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >