Dit zeggen onze klanten

Houten naambadges

Wilt u uw personeel in stijl presenteren? Kies dan voor de houten naambadges van Premiumwereld! De naambadges zijn gemaakt van hout en dat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Hierdoor past de houten badge overal op de beurs, op kantoor of op de werkvloer. De naambadge is erg makkelijk in gebruik doordat de naambadges voorzien kunnen worden van een magneet of speldsluiting. Het is belangrijk dat de naambadges goed vast blijven zitten en daarom is de magneet extra sterk. Op deze manier heeft de naambadge voldoende klemkracht en blijft de kleding onbeschadigd, wat natuurlijk erg gewenst is. De naamplaatjes van de houten badge kunt u gemakkelijk zelf verwisselen. De naambadges zijn hierdoor erg handig in gebruik. Het systeem is rondom gesloten, waardoor u het label tijdens gebruik nooit kunt verliezen. Ook zijn de houten badges erg populair omdat ze erg lang mee gaan vanwege hun hoge kwaliteit.

Meer lezen >

Houten naambadges bedrukken

De houten badges kunnen gepersonaliseerd worden. Bij normale technieken wordt het logo op de naambadge aangebracht. Dit beschadigt snel doordat er krassen opkomen. Bij de houten badges wordt de bedrukking door middel van digitale druk aangebracht. Hierdoor blijft de bedrukking veel beter zitten en komen er minder snel krassen op de bedrukking van de naambadge. U heeft dus veel langer plezier van de houten naambadge! De houten naambadge kan bedrukt worden met uw logo, maar ook met uw bedrijfsnaam of een plaatje.

Meer lezen >

Houten naambadges met logo

Bij Premiumwereld.nl bestelt u snel en eenvoudig uw naambadges. U kunt de naambadges bestellen in kleine en grotere oplages. Op naampremiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten en maten naambadges. U kunt de naambadges bestellen in verschillende materialen, dus niet alleen houten badges. De levering bij naampremiumwereld is altijd snel, dus u hoeft zich hier geen zorgen over te maken! Als u uw bestelling eerder in huis nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Neem dus zeker een kijkje op Premiumwereld.nl en bestel uw eigen gepersonaliseerde naambadge!

Meer lezen >

Meer lezen >