Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 31 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte badges

Premiumwereld beschikt over een ruim assortiment aan naambadges. U vindt bij ons meerdere soorten badges van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit kunststof badges, metalen badges, doming badges en houten badges, maar ook skipashouders. De soort sluiting van de badge kunt u zelf kiezen. U heeft de keuze uit een magneet, clip of spelt. Op deze manier vindt u altijd een badge die aansluit bij uw huisstijl en past binnen uw budget!

 

 

 

Meer lezen >

Badges met logo

Bedrukte badges zijn erg handig om te kunnen laten zien wie u bent en wat uw functie is. Badges kunnen ingezet worden in veel verschillende werkvelden. De bedrukte badges kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in de horeca of op de beurs. Een bedrukte naambadge met logo zorgt voor een hoge herkenbaarheid van uw bedrijf en laat een professionele indruk achter bij uw klanten en relaties.

 

Meer lezen >

Badges bedrukken

Premiumwereld is de specialist op het gebied van badges bedrukken. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van badges en het personaliseren ervan. De badges kunnen geheel naar uw eigen wens bedrukt worden. Zo kunnen de badges voorzien worden van een full colour bedrukking. Ook kunt u ervoor kiezen om een naambadge in een eigen vorm te laten maken. Badges kunnen al bedrukt worden vanaf 1 stuk.

 

 

 

Meer lezen >