Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

MyKit X-large eerste hulp set

De MyKit X-Large is ideaal om altijd bij te hebben bij bepaalde evenementen en activiteiten. De MyKit X-Large is een grote hulp set die ervoor zorgt dat u goed voorbereid bent voor eventuele ongelukken. De MyKit is erg compact en kan daardoor makkelijk meegenomen worden of in de auto gelegd worden. Bij MyKitwereld vindt u een ruim en veelzijdig assortiment aan X-Large MyKits. U kunt altijd met een gerust hart op pad aan door de veelzijdigheid van ons assortiment. De MyKit X-Large biedt u hulp wanneer er echt iets gebeurt. Alle sets bevatten een andere inhoud en de sets voldoen allemaal aan de EU-regelgeving. De MyKit X-Large is beschikbaar in wel 8 kleuren en weegt 620 gram. U kunt de X-Large MyKits al bestellen vanaf 50 stuks.

Meer lezen >

MyKit X-large eerste hulp set bedrukken

Alle X-Large MyKits kunnen voorzien worden van een full colour bedrukking. U kunt alle MyKits volledig naar uw eigen wens laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Alle X-Large MyKits bevatten een duidelijke bedrukking waarop aangegeven staat waarvoor de sets gebruikt kunnen worden. Op deze manier kunt u altijd meteen zien waarvoor u de set kunt gebruiken in geval van een ongeval. De MyKits X-Large zijn medische en praktische relatiegeschenken die altijd erg handig zijn om achter de hand te hebben. Zo kunt u zo snel mogelijk iemand helpen in geval van nood.

Meer lezen >

MyKit X-large eerste hulp set met logo

Bij MyKitwereld kunt u eenvoudig en snel de MyKit X-Large bestellen. Op onze website start de zoektocht naar de perfecte MyKit voor u. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u altijd graag verder. U ontvangt van tevoren een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >