Dit zeggen onze klanten

Poederbaas mutsen

Met de Poederbaas mutsen kleed u uzelf warm aan! Niet alleen op wintersport, maar ook in ons land liggen de temperaturen in de wintermaanden vaak rond het vriespunt. Poederbaas is een merk dat handgemaakte mutsen in verschillende modellen en vrolijke kleurtjes levert. Om er geweldig uit te zien in een echte Poederbaas muts, draag je de muts met het logo naar de zijkant in plaats van naar voren. Op deze manier zal de muts ook het beste om uw hoofd zitten. Een wollen muts is een echte must have voor in de winter. De Poederbaas mutsen houden uw hoofd lekker warm door de gebreide wollen structuur van de mutsen. Daarnaast worden de mutsen tegenwoordig ook gezien als een echte aanvulling op je outfit!

Meer lezen >

Poederbaas mutsen online bestellen

De Poederbaas mutsen kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. U kunt de gepersonaliseerde Poederbaas mutsen al bestellen vanaf 12 stuks. De collectie van Poederbaas bestaat uit mutsen in verschillende kleurencombinaties. Een Poederbaas muts met opdruk is een erg luxe relatiegeschenk waar u uw klanten en zakenrelaties zeker een lach op het gezicht mee zult bezorgen. Waar u ook heen gaat op wintersport, u komt de Poederbaas mutsen overal tegen. Val extra op tijdens de wintermaanden en bestel online uw gepersonaliseerde Poederbaas muts! Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Poederbaas mutsen personaliseren

De Poederbaas mutsen kunnen op verschillende manieren voorzien worden van een personalisatie. Zo is het mogelijk om een de Poederbaas mutsen te laten voorzien van een borduring. Ook is het mogelijk dat het label wat aanwezig is op de mutsen voorzien wordt van een personalisatie. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten labels: een geweven label, een rubberen label, een full color label of een kunstlederen label. U kunt de Poederbaas mutsen laten personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de Poederbaas mutsen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >