Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 20 van 20 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 20 van 20 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mutsen

Tijdens de koude winterdagen is een muts onmisbaar voor iedereen! Een muts beschermt uw hoofd tegen de kou. Met een warme muts kunt u de ruiten van uw auto krabben zonder dat uw oren er bijna vanaf vriezen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan mutsen in verschillende soorten en materialen. Zo hebben we katoenen en gebreide mutsen, maar ook reflecterende en dubbellaagse mutsen. De wintermaanden zijn ideaal om reclame voor uw bedrijf te maken met warme wintermutsen, bijvoorbeeld voor uw medewerkers die vaak naar buiten moeten of om weg te geven aan relaties op potentiële klanten. Wij hebben mutsen in veel verschillende kleuren. Hierdoor zal er altijd een geschikte muts voor u en uw medewerkers bij ons te vinden zijn.

Meer lezen >

Mutsen online bestellen

De mutsen kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het bestellen van de mutsen is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 10 stuks. Het is een warm gebaar richting uw relaties of werknemers om mutsen met bedrukking uit te delen. Ook kunt u de bedrukte mutsen inzetten als giveaway op beurzen en evenementen. Zo zorgt u ervoor dat uw relaties en werknemers er altijd warm bij lopen en maakt u reclame voor uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Mutsen bedrukken

De mutsen kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de mutsen te laten borduren. Een logo geborduurd op een muts ziet er erg mooi uit en is ook duurzaam. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Zorg dat uw klanten en zakenrelaties geen last hebben van de kou en geef ze een bedrukte muts cadeau! Natuurlijk kunnen de mutsen ook onbedrukt besteld worden. Benieuwd naar hoe de mutsen met uw gewenste opdruk eruit zullen komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >