Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kerstmutsen

Een echt kerstfeest is natuurlijk pas compleet met een bedrukte kerstmuts. Kerstmutsen met opdruk zijn een leuk geschenk voor iedereen! Een echt kerstfeest heeft u met kerstartikelen zoals kerstmutsen. Uw klanten of collega’s raken meteen in de kerststemming wanneer u een bedrukte kerstmuts cadeau geeft. Ook voor in een kerstpakket of feestdagenpakket is een bedrukte kerstmuts erg geschikt. De kerstmutsen geven meteen een leuke sfeer op kantoor of in huis. Bij Mutsenwereld vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten mutsen, waaronder de kerstmutsen. We hebben de rode standaard kerstmutsen, maar ook bijvoorbeeld blauwe, groene of oranje kerstmutsen. Zo kunt u de kerstmutsen geheel afstemmen op uw huisstijl.

Meer lezen >

Kerstmutsen online bestellen

De kerstmutsen met bedrukking kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. U kunt de kerstmutsen zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. Dankzij de bedrukking creëert u een uniek relatiegeschenk voor tijdens de feestdagen! Organiseer een leuke actie voor kerst en draag tijdens deze actie een mooie kerstmuts met bedrukking samen met uw medewerkers. Zo lopen u en uw medewerkers er herkenbaar en vrolijk bij. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Kerstmutsen bedrukken

De kerstmutsen kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of in full color. De bedrukking zal zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Uw bedrijfsnaam zal namelijk door veel mensen gezien worden, wat zorgt voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Natuurlijk kunnen de kerstmutsen ook onbedrukt besteld worden. Benieuwd naar hoe de kerstmutsen eruit komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >