Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 27 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mutsen bedrukken

Premiumwereld is gespecialiseerd in het bedrukken van mutsen. Tijdens de koude winterdagen is een muts onmisbaar voor iedereen! Een muts beschermt uw hoofd tegen de kou. Naast het warmhouden van het hoofd, zijn mutsen ook een echt mode item geworden. U vindt bij ons een breed assortiment aan verschillende soorten mutsen in heel veel kleuren. Zo hebben we gebreide mutsen en katoenen mutsen, maar ook wollen mutsen en kerstmutsen.

Meer lezen >

Mutsen online bestellen

De gepersonaliseerde mutsen kunnen makkelijk online besteld worden. De mutsen kunnen op meerdere manieren gepersonaliseerd worden. Zo kunt u ervoor kiezen om de mutsen te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Ook is het mogelijk om de mutsen te laten voorzien van een custom label, een custom verpakking of een full color bedrukking. Het bestellen van de gepersonaliseerde mutsen is al mogelijk vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Mutsen kopen

Het kopen van mutsen met logo is een uitstekend idee voor wanneer u een uniek relatiegeschenk voor uw klanten en relaties zoekt. Een muts met logo heeft namelijk een goede reclamewaarde. Wanneer mensen uw bedrukte muts dragen, zal uw bedrijfsnaam op allerlei plekken opduiken. Daarnaast kunt u de bedrukte mutsen ook uitdelen op beurzen of evenementen. De bedrukte mutsen zullen zeker in de smaak vallen bij uw klanten en relaties!

Meer lezen >