Dit zeggen onze klanten

Stoffen muismatten

Bedrukte stoffen muismatten zijn een absolute must have voor op het kantoor. Het merendeel van uw relaties en klanten gebruikt de computer dagelijks. De stoffen muismatten van muismatwereld zijn gemaakt van hoogwaardige microvezels. Hierdoor kan de muis nauwkeurig en snel over de muismat worden bewogen. De stoffen muismatten hebben een rubberen onderzijde, waardoor deze niet verschuift bij gebruik. Verder zijn de muismatten heel flexibel, wat voor uw relatie erg fijn werkt. De stoffen muismatten zijn ideaal als u een relatiegeschenk zoekt wat goedkoop is maar wel enthousiast ontvangen zal worden. Stoffen muismatten zijn bovendien zeer geschikte  promotiemiddelen omdat ze lang meegaan.

Meer lezen >

Stoffen muismatten bedrukken

De stoffen muismatten zijn te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. De muismatten hebben een groot drukoppervlak, waardoor uw bedrukking extra goed uitkomt. De stoffen muismatten worden full color bedrukt. Door de full color bedrukking en het grote drukoppervlak springt uw bedrukking extra in het oog. Hierdoor genereert u naast goodwill ook nog eens naamsbekendheid. Iedereen die de muismat ziet liggen zal meteen uw logo zien.

Meer lezen >

Stoffen muismatten met logo

De stoffen muismatten zijn perfect om te bestellen als u op zoek bent naar een kwalitatief uitstekende muismat voor een scherpe prijs. De stoffen muismatten zijn perfect om weg te geven aan uw medewerkers, zodat zij de muismatten kunnen gebruiken op het kantoor. Daarnaast zijn de muismatten zeer geschikt om toe te voegen aan een bestelling van klanten. De stoffen muismatten zijn verder erg leuk om in uw winkel of bij uw balie te leggen zodat klanten deze mee kunnen nemen als zij terug naar huis gaan. Zo maakt u gemakkelijk en goedkoop extra promotie voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Meer lezen >

Meer lezen >