Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Muismatten met polssteun

Bedrukte muismatten met polssteun zijn onmisbaar wanneer u veel tijd achter de computer doorbrengt. De polssteun biedt een zachte ondersteuning voor extra comfort op kantoor. De muismat helpt u met ontspannen en een goede houding tijdens het muisgebruik. De drukpunten in de pols worden verlaagd, waardoor u minder snel last krijgt van spanning en pijn. De muismat met polssteun stimuleert dus de natuurlijke houding van de pols en onderarm. Zo wordt RSI voorkomen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan muismatten, waaronder de muismatten met polssteun.

Meer lezen >

Muismatten met polssteun bedrukken

Alle muismatten met polssteun uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. U kunt voor de opdruk kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen slogan. Muismatten beschikken over een ruim oppervlak, waardoor uw logo of boodschap alle ruimte krijgt. Met dit promotie artikel brengt u uw boodschap en bedrijfsnaam dus op een leuke manier onder de aandacht. Muismatten worden dagelijks gebruikt en hebben daardoor een hoge attentiewaarde. Dit maakt muismatten met logo ideaal als relatiegeschenk of als giveaway om uit te delen op beurzen, congressen en evenementen. Met een bedrukte muismat laat u zien dat u geeft om de gezondheid van uw klanten en relaties.

Meer lezen >

Muismatten met polssteun met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel bedrukte muismatten met polssteun bestellen. Muismatten zijn populair bij iedereen die veel met een computer werkt. Bedrukte muismatten zullen dus altijd van pas komen. De muismatten kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 100 stuks. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Van te voren kunt u gratis een digitale proefdruk aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >