Dit zeggen onze klanten

Muismatten met harde toplaag

Bedrukte muismatten met harde toplaag zijn onmisbaar voor op het kantoor. Het grootste deel van onze samenleving zit dagelijks achter de computer. Met de muismat met harde toplaag zorgt u voor een vlakke ondergrond, zodat u de muis comfortabel kunt gebruiken. Het maakt het verplaatsen van de muis en het aanklikken van de goede plek op het beeldscherm makkelijker. Ook zal de muis beter presteren, doordat de onderkant van de muis langer schoon blijft. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan muismatten die zijn voorzien van een harde toplaag. De toplaag is gemaakt van PVC. Deze toplaag zorgt ervoor dat de muismat en de opdruk langer goed blijven.

Meer lezen >

Muismatten met harde toplaag bedrukken

Alle muismatten met harde toplaag uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Met dit promotie artikel brengt u uw boodschap en bedrijfsnaam op een leuke manier onder de aandacht. De muismatten beschikken over een ruim oppervlak, waardoor uw logo of boodschap alle ruimte krijgt. Doordat de muismatten dagelijks gebruikt zullen worden, hebben ze een hoge attentiewaarde en dat maakt ze ideaal als relatiegeschenk. De bedrukte muismatten zijn ideaal om uit te delen op beurzen, bijeenkomsten, congressen of evenementen. Natuurlijk kunt u de muismatten ook inzetten als relatiegeschenk. Met een muismat laat u zien dat u uw klanten en relaties waardeert.

Meer lezen >

Muismatten met harde toplaag met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel de muismatten met logo bestellen. De muismat is een populair artikel voor iedereen die met een computer werkt. Hierdoor zal een bedrukte muismat altijd wel van pas komen! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Meer lezen >

Meer lezen >