Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte muismatten

Bedrukte muismatten bestelt u gemakkelijk en snel bij Muismatwereld. Een muismat is een handige onderlegger waarover een computermuis bewogen kan worden. De muismat zorgt voor een ondergrond die schoon en egaal is. De muismat is dus een relatiegeschenk waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft. U vindt bij ons een ruim assortiment aan muismatten, zoals stoffen muismatten of muismatten met harde toplaag.

Meer lezen >

Muismatten bedrukken

Muismatwereld kan de muismatten met het gewenste design bedrukken. Voor het design kunt u kiezen uit uw logo, een afbeelding of een tekst. Zo creëert u een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij uw onderneming. De bedrukking kan bestaan uit een enkele kleur, twee of drie kleuren of zelfs een full color bedrukking. Wij zorgen ervoor dat de bedrukking hoogwaardig en duurzaam is. Hierdoor blijven de muismatten zelfs bij intensief gebruik lang mooi.

Meer lezen >

Muismatten met logo

De muismat biedt alle ruimte voor uw logo en vormt daarmee een aantrekkelijk promotieartikel. Een muismat met logo is een van de meest gebruikte kantoorartikelen en is onmisbaar op ieder bureau. Hierdoor zal een muismat met logo als geschenk altijd goed ontvangen worden door uw werknemers en relaties. Een muismat met bedrukking kan iedere tijd van het jaar weggegeven worden, omdat het geen seizoensgebonden geschenk is.

Meer lezen >