Dit zeggen onze klanten

Kop en schotel

Een bedrukte kop en schotel kunt u met een gerust hart neerzetten voor uw klanten. Op de schotel kunt u de suiker, melk en een lepeltje neerleggen voor een volledige service. Met een inhoud van 200 ml zijn deze kopjes perfect om een lekkere kop koffie in te zetten. Een bedrukte kop en schotel geeft een professionele eerste indruk en komt de professionaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling van je bedrijf ten goede. De koppen en schotels moeten geregeld in de vaatwasser en komen veelvuldig in contact met warme dranken. Je wil dan natuurlijk dat de bedrukte kopjes lang netjes blijven. Onze kopjes zijn vaatwasserbestendig en kunnen dus eindeloos gebruikt worden!

Meer lezen >

Kop en schotel bedrukken

Een goede bedrukking is een vereiste van mooie, luxe kop en schotels. De wit porseleinen kopjes en schotels kunnen tot wel 5 kleuren bedrukt worden met een design naar keuze. U kunt de plek van de bedrukking zelf bepalen, dit kan zowel op het kopje als op de schotel. Bij de bedrukking op het kopje kunt u ervoor kiezen deze aan de binnen- of buitenkant te plaatsen, zelfs op het oor is mogeliijk. Door uw bedrijfsgegevens op de kopjes en/ of schoteltjes te drukken maakt u op een subtiele manier reclame voor uw bedrijf zonder dat deze als vervelend wordt ervaren.

Meer lezen >

Kop en schotel met logo

In België en Nederland wordt gemiddeld 3,5 kopje koffie per dag gedronken. Een bedrukte kop en schotel is dus een nuttig en warm aandenken aan uw bedrijf. Geef uw relaties of klanten een mooie bedrukte set cadeau! Ook wanneer u klanten op bezoek krijgt wilt u ze natuurlijk graag een kopje koffie voorzetten. Het juiste servies is hiervoor erg belangrijk. Met mooie gepersonaliseerde kopjes zit u altijd goed!

Meer lezen >

Meer lezen >