Dit zeggen onze klanten

Full colour mokken

Premiumwereld is de expert op het gebied van full colour mokken. De Duraglaze fotomokken zijn 100% vaatwasserbestendige mokken, onafhankelijk getest op meer dan 2000 wasbeurten. Deze mok zal tien keer zo lang meegaan als andere fotomokken op de markt! Een witte mok is vrij saai en standaard, een kleurrijke full colour en foto mok trekt daarentegen de aandacht een geeft een luxe uitstraling. De full colour mokken zijn al vanaf 36 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Full colour mokken bestellen

De full colour mok wordt bedrukt middels sublimatietechniek. De mokken kunnen volledig bedrukt worden in full colour, dit kan een logo zijn maar ook een eigen design of foto. U kunt alle mokken met verschillende opdruk laten drukken. Heeft u een paar logo's of foto's die u graag op diverse mokken gedrukt wilt hebben? Laat het ons weten en wij zorgen daarvoor! Koffie drinken uit een vrolijk gekleurde mok geeft net iets meer kleur aan de dag dan een grauwe kleur mok toch?

Meer lezen >

Full colour mokken met logo

Een mok is leuk om te geven en leuk om te krijgen. Door het vele gebruik van de mokken is het een geschenk dat nooit uit de mode gaat. Zeker een geschenk met een persoonlijke touch. Wilt u uw werknemers graag eens in het zonnetje zetten of ze bedanken voor een goed jaar? Geef ze allemaal een gepersonaliseerde full colour mok cadeau. Zeker als u opzoek bent naar een enerzijds betaalbaar en anderzijds ook persoonlijk cadeau zit u met een gepersonaliseerde mok goed! Ook voor het creëren van eenheid in de kantine van uw bedrijf zit u met bedrukte mokken goed. Als u vaak op beurzen staat kunt u de gepersonaliseerde mokken op uw stand neerzetten met bijvoorbeeld bedrukte pennen of snoepjes erin om zo extra aandacht te trekken!

Meer lezen >

Meer lezen >