Dit zeggen onze klanten

Mascot Young collectie

De Mascot Young collectie bestaat uit eenkleurige werkkleding. Deze collectie kenmerkt zich door de oranje contrasterende stiksels. De producten in de Mascot Young collectie hebben een hoge slijt- en scheurvastheid en zullen hun kleur was na was behouden. De kleding beschikt over slijtvaste, drievoudig gestikte naden voor een extra lange levensduur. De broeken beschikken over een ergonomisch gevormde tailleband die in alle werkhoudingen steun biedt en over ergonomisch gevormde broekspijpen die de bewegingen van het lichaam volgen. Ook zijn de gevoelige plekken, zoals de kniezakken, versterkt met Cordura om ervoor te zorgen dat de levensduur van de broeken wordt verlengd. De Mascot Young werkkleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling.

Meer lezen >

Mascot Young collectie bedrukken

De werkkleding uit de Mascot Young collectie kan volledig naar uw wensen bedrukt worden. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te laten borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De producten uit de Mascot Young collectie beschikken over een prettig draagcomfort en een optimale bewegingsvrijheid. Met de Mascot werkkleding weet u zeker dat u kwalitatieve kleding in huis haalt die lang zal meegaan. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de Mascot Young werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Young collectie online bestellen

De werkkleding uit de Mascot Young collectie met bedrukking of borduring kunt u eenvoudig en snel online bestellen. U kunt de werkkleding al bestellen vanaf één stuk. Door de vele kleurcombinaties en het ruime aanbod zal er altijd kleding te vinden zijn in de Mascot Young collectie die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast is de kleding beschikbaar in een ruime maatvoering, waardoor deze collectie geschikt is voor iedereen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >