Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 24 van 24 resultaten

1 - 24 van 24 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot vest

Heeft u het snel koud tijdens het werk en bent u op zoek naar een warm vest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De vesten van Mascot zijn uiterst functioneel en geschikt voor verschillende omstandigheden. Of het nu winderig of koud is, deze vesten zijn zeer praktisch en bieden de nodige bescherming. Wij hebben verschillende maten, kleuren en modellen in het assortiment. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Meer lezen >

Een mascot vest met uw logo?

Onze mascot vesten kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of slogan. Dit doen wij door middel van bedrukken of borduren. Uw logo moet natuurlijk goed zichtbaar zijn en daarom plaatsen we dit op de borst en/of rug van het vest. Uw medewerkers kunnen gewoon doorgaan met de werkzaamheden terwijl ze reclame maken voor uw bedrijf. Mascot maakt gebruik van meer dan 100 verschillende materialen om zo de best mogelijke werkkleding te produceren. Werken uw medewerkers in de avond of vroeg in de ochtend? Op sommige vesten hebben we reflectieaccenten toegevoegd zodat ze in het donker goed zichtbaar zijn. 

Meer lezen >

Bestel uw mascot vest eenvoudig online

Haal uw favoriete mascot vesten nu bij Premium Wereld. Ze zijn al te bestellen vanaf 1 stuk! Bij ons vindt u een groot assortiment vesten voor mannen én vrouwen. Ontdek de kwaliteit van Mascot-vesten, getest in het eigen testcentrum en door eindgebruikers op bouwplaatsen in heel Europa. Kies voor kleding die echt werkt - kies Mascot! De slogan van Mascot is niet voor niets ‘Tested to Work’. Mascot is SA8000-gecertificeerd. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Meer lezen >

Een mascot vest of werkjas?

Zoals hierboven is vermeld heeft Mascot een groot assortiment. En dat is niet alleen in vesten maar ook in andere kledingstukken. Zo kunt u ook bij ons mascot werkjassen, mascot werkbroeken en mascot truien kopen. Ontdek het aanbod op onze website!  

Meer lezen >