Dit zeggen onze klanten

Mascot veiligheidshesjes

De veiligheidsvestjes van Mascot staan garant voor een hoge kwaliteit. Met de Mascot veiligheidsvestjes bent u goed zichtbaar op uw werkplek door de fluorescerende markeringen en opvallende kleur. De Mascot veiligheidsvestjes hebben voor iedereen de perfecte pasvorm en bieden altijd optimaal comfort. Mascot beschikt over een ruim assortiment aan werkkleding met een focus op hoge kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. De werkkleding van Mascot is geschikt voor vele branches, zoals transport, industrie, dienstverlening en vakwerk. Alle werkkleding van Mascot is getest op kwaliteit en is ontworpen aan de hand van uw behoeften. Bij Mascotwereld vindt u een ruim assortiment aan Mascot werkkleding, waaronder de veiligheidsvestjes. De veiligheidsvestjes kunnen al besteld worden vanaf één stuk.

Meer lezen >

Mascot veiligheidshesjes bedrukken

De Mascot veiligheidsvestjes kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Mascot gebruikt meer dan 100 verschillende materialen om zo de beste werkkleding te produceren. Bij Mascot zult u altijd producten van hoge kwaliteit vinden die in het eigen testcentrum van Mascot worden getest op onder andere slijtvastheid. De werkkleding van Mascot wordt getest in nauwe samenwerking met de eindgebruiker. Op deze manier kan gezorgd worden voor de best mogelijke ervaring. Daarom is het motto van Mascot ‘Tested to Work’. Bent u benieuwd naar hoe de veiligheidsvestjes eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot veiligheidsjes online bestellen

U kunt de Mascot veiligheidsvestjes eenvoudig en snel online bestellen. De producten van Mascot zijn verdeeld in verschillende collecties met elk hun eigen kwaliteiten en kenmerken, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Mascot is SA8000-gecertificeerd, wat betekent dat Mascot kan aantonen dat er in hun bedrijf sprake is van onder andere geen kinderarbeid, geen dwangarbeid, goede arbeidsomstandigheden en geen discriminatie. De veiligheidsvestjes kunnen besteld worden in verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld met of zonder rits. Ook kunnen de veiligheidsvestjes in meerdere high-visibility kleuren besteld worden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >