Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten

1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot shorts

De shorts van Mascot zijn van zeer hoge kwaliteit. De slogan van het Deense Mascot is niet voor niets ‘Tested to work’. Mascot heeft werkkleding voor alle weersomstandigheden. Wanneer u werkt waarbij de temperatuur soms flink oploopt of wanneer u buiten werkt op warme zomerdagen, zijn de shorts van Mascot de perfecte oplossing voor u. Deze shorts zijn verstevigd met een drievoudig gestikte naad op de pijpen en in het kruis om een hoge kwaliteit te garanderen. Op deze manier is ultiem comfort gegarandeerd en het product zal ook nog eens langer meegaan. Mascot heeft shorts met en zonder spijkerzakken. Zo heeft u extra ruimte voor gereedschap en andere spullen. Ook hier is gezorgd voor extra slijtvastigheid. De zakken van de shorts zijn gemaakt van de materialen Cordura of Kevlar, die bekend staan om hun ultieme slijtvastheid en steekbestendigheid. Voordat de producten van Mascot in de verkoop gaan worden deze eerst uitvoerig getest en gecontroleerd, zodat Mascot altijd kan garanderen dat de kwaliteit hoog is.

Meer lezen >

Mascot shorts bedrukken

Alle shorts van Mascot kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze personalisatie kan bestaan uit een bedrukking of borduring en kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Deze bedrukking zal meteen in het oog springen bij veel mensen. Wanneer u kiest voor een borduring bent u er zeker van dat al uw medewerkers er te allen tijde professioneel bij lopen, zeker omdat een borduring extra lang meegaat. Bij Mascot kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan korte broeken in neutrale kleuren die goed passen bij de rest van uw werkkleding. De shorts kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Benieuwd naar hoe de Mascot shorts eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot shorts online bestellen

De Mascot shorts bestelt u makkelijk online. Mascot is lid van de Fair Wear Foundation. Samen met zo’n 130 andere textiel producerende bedrijven zet Mascot zich via Fair Wear in om de maatschappelijke verantwoordelijkheid te vergroten in de textielfabrieken over de hele wereld. Dit sluit aan bij het 17e ontwikkelingsdoel van de VN, namelijk partnerschap om doelstellingen te bereiken. Niemand kan de wereldwijde uitdaging alleen oplossen. Samenwerking en vooruitstrevende partnerschappen zijn hiervoor vereist. Mascot werkt ook samen met ministeries en regeringen. Mascot bouwt voortdurend verder aan nieuwe partnerschappen. Het grootste deel van de producten van Mascot wordt geproduceerd in eigen fabrieken, waardoor de productie effectief gebeurt met veel respect voor mens en milieu. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >