Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Safe Young collectie

Wanneer u eisen stelt aan zowel de veiligheid, functionaliteit en het uiterlijk, zal uw keuze snel vallen op de Mascot Safe Young collectie. Deze collectie is uitermate geschikt voor dragers van fluorescerende kleding die alleen maar met het beste genoegen nemen. U valt niet alleen op door de fluorescerende rode kleur en de reflectie-effecten, maar de collectie is ook opvallend als het gaat om het design. Door de vele praktische details, zoals een nieuw ontwikkelde duimstokzak, is de collectie perfect voor een drukke en veeleisende werkdag. De kleding voldoet aan al uw eisen zodat u zich prettig en veilig kan voelen en u zich volledig op uw werkzaamheden kan concentreren.

Meer lezen >

Mascot Safe Young collectie bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de werkkleding uit de Mascot Safe Young collectie volledig naar uw wensen te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de kleding te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De Mascot Safe Young collectie biedt duidelijke en zichtbare kleding in verschillende veiligheidsklassen. De reflecties die aangebracht zijn op de kleding zorgen voor een goede zichtbaarheid die voldoet aan de normeringen. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de werkkleding uit de Mascot Safe Young collectie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Safe Young collectie online bestellen

De werkkleding met bedrukking of borduring uit de Mascot Safe Young collectie kan eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de werkkleding al bestellen vanaf één stuk. Door het ruime aanbod zal er altijd kleding te vinden zijn in de Mascot Safe Young collectie die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. De kleding is beschikbaar in een brede maatvoering, waardoor deze collectie geschikt is voor iedereen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >