Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Safe Compete collectie

De Mascot Safe Compete collectie is geschikt voor u als u zowel veiligheid als uitstraling belangrijk vindt. Deze collectie beschikt over volledige vrijheid, comfort en werkkleding waarin u zich goed voelt. De producten hebben alle functies die u kent van niet-fluorescerende werkkleding. Er zijn maar liefst acht verschillende kleurcombinaties mogelijk. Een unieke behandeling maakt de producten vuilafstotend. De fluorescerende eigenschappen blijven tot minimaal 75 wasbeurten behouden. Daarnaast zijn de producten ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. De werkbroeken zijn beschikbaar in drie verschillende lengtematen en vele taillematen, waardoor er voor iedereen een geschikte broek te vinden zal zijn in de Mascot Safe Compete collectie.

Meer lezen >

Mascot Safe Compete collectie bedrukken

De Mascot Safe Compete collectie kan volledig naar uw wensen bedrukt worden. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te laten borduren. De Mascot Safe Compete collectie biedt duidelijke en zichtbare kleding in verschillende veiligheidsklassen. Door de reflecties die zijn aangebracht op de kleding, wordt een goede zichtbaarheid verkregen die voldoet aan de normeringen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Mascot Safe Compete werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Safe Compete collectie online bestellen

U kunt de Mascot Safe Compete collectie makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de werkkleding is al mogelijk vanaf één stuk. De werkkleding beschikt over drievoudig gestikte naden, waardoor de kleding extra slijtvast is en langer mee zal gaan. De oppervlaktebehandeling maakt de kleding vuilafstotend en zorgt daardoor voor een hogere zichtbaarheid. Door de vele kleurcombinaties zal er altijd kleding te vinden zijn in de Mascot Safe Compete collectie die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >