Dit zeggen onze klanten

Mascot Safe Classic collectie

De Mascot Safe Classic collectie bestaat uit eenkleurige signalisatiekleding. Deze klassieke, duurzame en solide veiligheidskleding is gemaakt voor het harde werk en de dagelijkse uitdagingen. Het fluorescerende materiaal zorgt voor een goede zichtbaarheid bij daglicht, terwijl de reflectie-effecten ervoor zorgen dat u zichtbaar bent in het donker. Met de Mascot Safe Classic collectie heeft u een breed aanbod van gecertificeerde veiligheidskleding in fluorescerend oranje, geel en rood.  De werkkleding uit deze collectie beschikt over een speciale oppervlaktebehandeling die de kleding vuilafstotend maakt en daardoor zorgt voor een hogere zichtbaarheid. Ook beschikt de werkkleding over slijtvaste, drievoudig gestikte naden voor een extra lange levensduur.

Meer lezen >

Mascot Safe Classic collectie bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de werkkleding uit de Safe Classic collectie volledig naar uw wensen te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de kleding te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De Mascot Safe Classic collectie biedt duidelijke en zichtbare kleding in verschillende veiligheidsklassen. De reflecties die zijn aangebracht op de kleding zorgen voor een goede zichtbaarheid die voldoet aan de normeringen. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de werkkleding uit de Mascot Safe Classic collectie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Safe Classic collectie online bestellen

De werkkleding uit de Mascot Safe Classic collectie kan eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de werkkleding al bestellen vanaf één stuk. Door de verschillende kleurcombinaties en het ruime aanbod zal er altijd kleding te vinden zijn in de Mascot Safe Classic collectie die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. De kleding is beschikbaar in een ruime maatvoering, waardoor deze collectie geschikt is voor iedereen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >