Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Originals collectie

De Mascot Originals collectie bestaat uit authentieke werkkleding die geschikt is voor dragers die weten dat ze kunnen rekenen op Mascot. De kleding is authentiek omdat de producten in deze collectie niet de nieuwste producten zijn die Mascot heeft ontwikkeld. De kleding is gedurende de afgelopen jaren in de praktijk door en door getest en is nog steeds populair. Uiteraard zijn de producten de afgelopen jaren waar het nodig was verbeterd qua pasvorm en functionele details. In de Mascot Originals collectie treft u alle essentiële basisproducten in traditionele kleuren aan. Er zijn maar liefst 12 kleuren om uit te kiezen, drie verschillende beenlengtes en 21 verschillende maten per beenlengte. U vindt hier ook een brede collectie aan functionele winterkleding om u te beschermen tegen de kou.

Meer lezen >

Mascot Originals collectie bedrukken

De werkkleding uit de Mascot Originals collectie kan volledig naar uw wensen bedrukt worden. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te laten borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De Mascot Originals collectie staat voor robuuste kleding en kleding met een lange levensduur. De producten uit de Mascot Originals beschikken over een prettig draagcomfort en een optimale bewegingsvrijheid. Met Mascot weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de kleding uit de Mascot Originals collectie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Originals collectie online bestellen

De werkkleding uit de Mascot Originals collectie met bedrukking of borduring kan eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de werkkleding al bestellen vanaf één stuk. Door de vele kleurcombinaties en het ruime aanbod zal er altijd kleding te vinden zijn in de Mascot Originals collectie die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Ook is de kleding beschikbaar in een ruime maatvoering, waardoor deze collectie geschikt is voor iedereen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >