Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Industry collectie

De Mascot Industry collectie is speciaal ontwikkeld voor wasserijen met optimaal comfort voor de drager. Om te garanderen dat deze collectie ‘Tested to Work’ is, heeft Mascot in het ontwikkelingsproces nauw samengewerkt met industriële wasserijen en grote industriële eindgebruikers. Bij de ontwikkeling van deze collectie is tevens rekening gehouden met de looks en de uitstraling van de kleding. Het assortiment is zo uitgebreid dat deze voor zowel de productiemedewerker, magazijnmedewerker als chauffeur de juiste werkkleding bevat en voldoet aan de individuele behoeften. Daarnaast past de kleding perfect bij elkaar, wat zorgt voor een uniforme uitstraling. Ook kunt u hierdoor de werkkleding mix & matchen met elkaar. Doordat er gebruik is gemaakt van lichte materialen is dit bovendien de ideale kleding voor binnen werkzaamheden.

Meer lezen >

Mascot Industry collectie bedrukken

De werkkleding uit de Mascot Industry collectie kan volledig naar uw wensen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de kleding te laten borduren. De Mascot Industry collectie is ontwikkeld met de industriële wasserijen in gedachten. Zo is er geen klittenband gebruikt en zijn er verborgen drukknopen gebruikt om beschadigingen te voorkomen. Ook zijn de knopen eenvoudig te vervangen en wordt er gebruik gemaakt van sterke drievoudig gestikte naden. Dit alles zorgt voor een lange levensduur van de werkkleding. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Mascot Industry werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Industry collectie online bestellen

De Mascot Industry collectie kan makkelijk en snel online besteld worden. Het bestellen van de werkkleding is al mogelijk vanaf één stuk. In de Mascot Industry collectie wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waaronder canvas, twill en twill van katoen. Deze materialen hebben hun eigen kenmerken en eigenschappen. Ook wordt er in deze collectie rekening gehouden met het milieu. Bij industrieel wassen wordt namelijk 64% minder water gebruikt en 73% minder energie gebruikt dan bij huishoudelijk wassen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >