Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Hardwear collectie

Wanneer u opzoek bent naar een brede collectie functionele werkkleding die is gemaakt van de allerbeste materialen, dan is de Mascot Hardwear de collectie de beste keus! Vooral wanneer u werkzaam bent in de bouw en er veel van uw werkkleding wordt geëist, is deze collectie erg geschikt voor u. De Mascot Hardwear collectie voldoet aan al uw verwachtingen wat betreft slijtvastheid, ontwerp, functionaliteit en bewegingsvrijheid. De producten in deze collectie zijn geschikt voor vele soorten professionals. In deze collectie werkkleding vindt u alles: van bovenkleding met fluorescerende details voor de veiligheid, tot werkbroeken en monteursvesten met zoveel details dat u geen gereedschapskist meer nodig heeft. Dit maakt de Mascot Hardwear collectie de beste keus in werkkleding voor de professional.

Meer lezen >

Mascot Hardwear collectie bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Mascot Hardwear collectie te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te laten borduren. Eén van de sterke punt van de Mascot Hardwear collectie is het gebruik van de vele geavanceerde materialen. Om de nadruk op slijtvastheid en bewegingsvrijheid te leggen, is duurzame Cordura en snijvaste Kevlar gecombineerd met stretchstof. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de Mascot Hardwear werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Advanced collectie online bestellen

De Mascot Hardwear collectie kan eenvoudig en snel online besteld worden. U bestelt de werkkleding al vanaf één stuk. Mascot Hardwear is een collectie die gemakkelijk gecombineerd kan worden met de andere collecties van Mascot. De kleuren en ontwerpen maken het mogelijk om verschillende producten te combineren om zo uw persoonlijke stijl te creëren en om te zorgen voor een professionele uitstraling. Hierdoor zult u gegarandeerd kleding vinden die aansluit bij uw wensen! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >