Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot bodywarmers

Mascot beschikt over een uitgebreide selectie bodywarmers die ideaal zijn om uw lichaam warm te houden. Bodywarmers kunnen uw werkdag een stuk comfortabeler maken. Een bodywarmer biedt extra isolatie en houdt u warm op een koudere werkdag. Bodywarmers hebben als groot voordeel dat u uw volledige bewegingsvrijheid voor uw armen behoudt. Mascot heeft veel bodywarmers die niet alleen comfort bieden, maar ook erg functioneel zijn door extra binnen- en buitenzakken. Zo kunt u uw spullen gemakkelijk opbergen. Ook beschikken sommige bodywarmers over reflecterende details voor extra zichtbaarheid. Daarnaast zijn sommige modellen ook nog een waterafstotend. De kwaliteit van de Mascot kleding wordt in het eigen testcentrum van Mascot getest. Vervolgens wordt de kleding door eindgebruikers op verschillende bouwplaatsen in Europa getest. Dit doet Mascot zodat zij kan garanderen dat de werkkleding voldoet aan de kwaliteitseisen voor slijtvaste en comfortabele werkkleding.

Meer lezen >

Mascot bodywarmers online bestellen

De Mascot bodywarmers kunnen eenvoudig online besteld worden vanaf één stuk. Mascot werkt op verschillende niveaus met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN. Mascot wil met het produceren van werkkleding bijdragen aan het uitbannen van armoede en honger, zorgen voor gezondheidszorg en onderwijs en daarnaast ook fatsoenlijke banen creëren. Verantwoorde productie is een van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Mascot heeft alleen producten die getest zijn voor langdurig gebruik. Dit geldt voor alle: van de stof en verstevigde naden, tot extra verstevigingen voor de delen die extra gevoelig zijn voor slijtage. Dit draagt er allemaal aan bij dat de kleding van Mascot lang meegaat en dat is van grote betekenis voor de duurzame verantwoording. Ook beperkt Mascot haar afval en energieverbruik bij de productie tot een minimum. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Mascot bodywarmers bedrukken

Alle bodywarmers van Mascot kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren op de borst en/of rug. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Zo is uw personeel niet alleen herkenbaar op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Wanneer uw personeel veel buiten werkt, zal uw logo door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. De bodywarmers van Mascot zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Zo kunt u precies de bodywarmer kiezen die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Bent u benieuwd naar hoe uw bedrijfsgegevens eruit zullen komen te zien op de Mascot bodywarmers? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >