Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 20 van 20 resultaten

1 - 20 van 20 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Advanced collectie

De Mascot Advanced collectie bestaat uit functionele werkkleding met veel features, een grote bewegingsvrijheid en uitzonderlijke duurzaamheid. De Mascot Advanced collectie is werkkleding met functionele details, hoge slijtvastheid en goed comfort. Door de combinatie van een laag gewicht en ultieme stretchstof in de werkbroeken krijgt u een broek die u niet meer uit wilt trekken. Mascot Advanced is bedoeld voor iedereen die wat meer van zijn werkkleding vraagt en die geen compromissen wil sluiten. De Mascot Advanced collectie staat gelijk aan een buitengewone bewegingsvrijheid. De producten zijn ontworpen om in laagjes te combineren en om de uitdagingen te weerstaan waarmee u tijdens uw werkdag te maken krijgt. Het bijzondere van Mascot Advanced is dat u producten krijgt waarmee grote flexibiliteit wordt gecombineerd met een hoge slijtvastheid en een laag gewicht. Werkkleding hoeft namelijk niet zwaar te zijn om lang mee te gaan.

Meer lezen >

Mascot Advanced collectie bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de werkkleding uit de Mascot Advanced collectie te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. In deze collectie vindt u een grote selectie aan verschillende producttypes voor alle werkdagen van het jaar. Dit geeft u de mogelijkheid om uw kleding aan te passen aan uw werkdag en de wisselende temperaturen. Met de Mascot Advanced collectie heeft u veel combinatiemogelijkheden, waardoor u de kleding kunt mixen & matchen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal zien op de Mascot Advanced werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Advanced collectie online bestellen

De Mascot Advanced collectie kunt u makkelijk en snel online bestellen. U kunt de kleding zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf één stuk bestellen. De producten en details van de Advanced collectie zijn gemaakt met focus op de optimale pasvorm. De zakken van de broek zijn daarom in het ontwerp geïntegreerd en niet toegevoegd. Dit zorgt niet alleen voor de beste pasvorm, maar ook voor de meest optimale functies. Het resultaat is kleding waarvan u nauwelijks merkt dat u die aan heeft! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >