Dit zeggen onze klanten

Metalen lunchboxen

Metalen lunchboxen houden uw favoriete maaltijden lang vers en smakelijk! Een lunchbox van RVS is duurzaam, stevig en makkelijk in onderhoud. Ook houdt het materiaal geen geurtjes vast. Daarom is een metalen lunchbox onmisbaar! U kunt de metalen lunchbox meenemen naar uw werk of naar school. Een lunchbox wordt ook wel een broodtrommel genoemd. De metalen lunchboxen sluiten gemakkelijk met clipsluitingen. Het gebruiken van een lunchbox is een veel duurzamere optie dan het dagelijks verpakken van uw lunch in plastic of aluminiumfolie. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten metalen lunchboxen. U zult bij ons gegarandeerd een lunchbox vinden die aansluit bij al uw wensen!

Meer lezen >

Metalen lunchboxen bedrukken

De metalen lunchboxen kunnen volledig naar uw wensen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de metalen lunchboxen te laten graveren. Wanneer u ervoor kiest om de metalen lunchboxen te laten bedrukken of graveren, creëert u een uniek relatiegeschenk dat in de smaak zal vallen bij uw relaties. Benieuwd hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de metalen lunchboxen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Metalen lunchboxen online bestellen

Bij Premiumwereld kunt u de metalen lunchboxen eenvoudig online bestellen. Het bestellen van de lunchboxen is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 25 stuks. Een bedrukte broodtrommel is een praktisch relatiegeschenk, waarbij uw logo dagelijks gezien zal worden door uw relaties. Hierdoor vormt een bedrukte lunchbox een continue reclamedrager voor uw organisatie. De lunchboxen kunnen in veel kleuren besteld worden. Met de vele bedrukkingsmogelijkheden kunt u de lunchboxen geheel laten bedrukken volgens de huisstijl van uw bedrijf. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >