Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 33 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 33 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lucifer mapjes

Bedrukte lucifer mapjes zijn herkenbare en zichtbare items om uw bedrijf of merk mee in de kijk te plaatsen. Lucifers hebben iets nostalgisch en doen denken aan warmte, gezelligheid, familie en vrienden. Lucifer mapjes zijn een variant op de standaard luciferdoosjes. Lucifer mapjes kunnen verschillende vormen hebben, waardoor er meer keuze is. Een lucifer is standaard in huis, tuin en keuken. Dit maakt lucifers onmisbaar. Hierdoor zijn lucifers met uw eigen logo of bedrijfsnaam originele en geliefde weggevers voor op evenementen en beurzen. Uw logo of reclameboodschap zal opvallen bij zowel het uitdelen als bij het gebruik. Dit is dus een erg voordelige manier om een grotere naamsbekendheid op te bouwen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan lucifer mapjes in verschillende soorten en maten. Hierdoor zit er voor iedereen wel wat tussen!

Meer lezen >

Lucifer mapjes bedrukken

Alle lucifer mapjes uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. U heeft de mogelijkheid om uw eigen lucifer samen te stellen. U kunt namelijk de kleur van de kop van de lucifer en de kleur van de lucifer zelf kiezen. De lucifers kunnen besteld worden in wel 7 verschillende kleuren en de lucifer kopjes zelfs in maar liefst 16 kleuren.

Meer lezen >

Lucifer mapjes met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel de lucifer mapjes met logo bestellen. Bij ons op de website stat uw zoektocht naar de perfecte lucifers voor u. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder. Als u benieuwd bent naar het eindresultaat, kunt u een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen.

Meer lezen >

Meer lezen >