Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lucifer driehoekige doosjes

Bedrukte lucifer driehoekige doosjes hebben iets nostalgisch en doen denken aan warmte, gezelligheid, familie en vrienden. De lucifers zitten in een doosje in de vorm van een driehoek. Lucifers zijn onmisbaar en komen altijd van pas. Dit maakt lucifers met uw eigen logo of bedrijfsnaam originele en geliefde weggevers voor op evenementen en beurzen. Uw reclameboodschap of logo zullen niet alleen opvallen bij het uitdelen, maar ook tijdens het gebruik. Dit is dus een erg voordelige manier om een grotere naamsbekendheid op te bouwen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan lucifer driehoekige doosjes in verschillende maten. Hierdoor is er voor iedereen wel iets geschikts te vinden!

Meer lezen >

Lucifer driehoekige doosjes bedrukken

Alle lucifer driehoekige doosjes uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De basis kleur van het lucifer doosje is wit. Voor de bedrukking heeft u de keuze uit één tot vier kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen lucifer samen te stellen. De lucifers kunnen besteld worden in wel 7 verschillende kleuren en de lucifer kopjes zelfs in maar liefst 16 kleuren. Het bedrukken van lucifer driehoekige doosjes heeft vele voordelen. Als eerste is het een relatief goedkope manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Ook zijn deze driehoekige lucifer doosjes erg duurzaam. Dat komt doordat de driehoekige doosjes zijn gemaakt van karton en de lucifers van hout.

Meer lezen >

Lucifer driehoekige doosjes met logo

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel de driehoekige lucifer cilinder doosjes bestellen. Uw zoektocht naar de perfecte lucifers voor u start bij ons op de website. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Als u benieuwd bent naar het eindresultaat, kunt u gratis en vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld aanvragen.

Meer lezen >

Meer lezen >